Meubelreiniging

Meubelreiniging stoelUw meubels, zoals bijvoorbeeld een zithoek of eethoek, worden dagelijks en intensief gebruikt. Natuurlijk is het de bedoeling dat dit soort meubels jarenlang meegaan. Vaak worden ze echter eerder vervangen dan eigenlijk de intentie is.

Dit heeft niet altijd met trend te maken of omdat u er gewoon op uitgekeken bent. In veel gevallen worden de meubels vervangen omdat ze er niet meer mooi uitzien. Ze krijgen in de loop van de tijd vlekken die er niet (meer) uit willen. Ondanks verwoede pogingen om ze te verwijderen lukt dit vaak niet. Meubelreiniging is dan ook lastiger dan menigeen denkt.

Meubelreiniging geschikt voor verschillende soorten vuil

Soms weet u waar de vlek vandaan komt. Denk hierbij aan koffie –of Meubelreiniging na stoelwijnvlekken. Of chocolade, zacht geworden doordat het ongemerkt is gevallen en het warm is geworden doordat erop is gezeten. Of vuil dat door huisdieren wordt meegenomen.

Vaak weet je echter niet hoe de vlek is ontstaan. Dan is het een gok met welk middel je de vlek kunt verwijderen. Is het olie of vet? Is het ketchup? Of nog iets anders? Dit vuil met alleen water en een licht sopje te lijf gaan oogt aardig, maar is vaak weinig effectief. Het reinigt slechts aan de oppervlakte en laat regelmatig kringen achter.

Soms maak je de situatie erger doordat de vlek nu schoongemaakt is, maar, omdat de rest van de bank al jaren niet gereinigd is, heb je nu een ‘schone vlek’ en een bank die smeriger lijkt dan voorheen.

Echte, effectieve meubelreiniging vraagt om een andere aanpak.

Stoomreiniging is het antwoord

Meubelreiniging stoom stoelGezien bovengenoemde redenen is de conclusie dat stoomreiniging eigenlijk de enige juiste manier van meubelreiniging. Voor drie belangrijke redenen:

  1. Het pakt niet alleen het oppervlakkige vuil aan, maar ook het vuil dat achterblijft in de diepere lagen.
  2. De hoge temperatuur, die bij stoomreiniging gebruikt wordt, zorgt er ook voor dat schadelijke bacteriën worden gedood. En dat is wel fijn om te weten, als je klanten en/of collegae het meubilair van het kantoor gebruiken of als je ’s avonds lekker op de bank ligt.
  3. Verder laat het geen vervelende geurtjes na en ben je ook af van die ontsierende kringen in- of op je meubels. Je interieur is weer helemaal fris.

Particulier en zakelijk

Meubelreiniging door stoom kun je het beste uitbesteden. Stoom stoel reiniging Vaak zijn het de kosten die mensen ervan weerhouden om professionals in te schakelen. Zelf je meubilair reinigen kost ook geld en daarbij tijd en vaak frustratie omdat het niet het resultaat biedt die men voor ogen had. Bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn werken met milieuvriendelijke middelen en het vakkundige personeel is opgeleid.

Wij, van ’t Westen/Clean Fresh You, werken voor zowel de zakelijke- als de particuliere markt. U kunt volledig vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Zowel voor een eenmalige reiniging als periodieke reiniging. We leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Neem ook contact op als u meer informatie wil over trapreiniging, vloerkleed reinigen en/of tapijt reinigen. 
’t Westen/Clean Fresh You verzorgt stoomreiniging in ’t Westland, Den Haag, Delft en Hoek van Holland.