Westlandse Mentaliteit

stoomreiniging auto’t Westen/Clean Fresh You is één van de oudste schoonmaakbedrijven van het Westland. We zijn met name gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren, van groot tot klein.

De opdrachtgevers van ’t Westen/Clean Fresh You zijn allemaal te vinden in de eigen regio. Hierdoor hebben we de kwaliteit van onze dienstverlening beter in de hand: te laat komen, omdat een medewerker in de file staat, is er niet bij. Daarbij komen alle medewerkers uit het Westland, met name uit ’s-Gravenzande.

We zijn dus een bedrijf met een Westlandse mentaliteit: aanpakken, niet zeuren en afspraken nakomen. Door de korte lijnen is er direct antwoord op al uw vragen.

Een schoonmaker over de vloer is ook een kwestie van vertrouwen. Bij ’t Westen/Clean Fresh You weet u dat u altijd dezelfde gezichten ziet. Het personeelsverloop is gering, medewerkers doen hun werk met plezier. Bovendien weten ze goed om te gaan met hun verantwoordelijkheid en het vertrouwen dat u in hen stelt.

Van ’t Westen/Clean Fresh You mag u verwachten dat we werken in overeenstemming met alle regels en normen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Als lid van de OSB, de Ondernemersorganisatie Schoonmaakbedrijven en Bedrijfsdiensten, zijn we het aan onze stand verplicht om medewerkers en opdrachtgevers correct te behandelen. Dat is voor u een zorg minder!

Stappenplan met duidelijke afspraken

U bepaalt zelf hoe u van onze diensten gebruik wilt maken. In overleg met u kiezen we het aantal keren per week dat uw pand wordt schoongemaakt, al naar gelang de grootte.

Schoonmaken is meestal werk buiten kantoortijden, maar het kan ook tijdens kantooruren: onze medewerkers doen hun werk zonder úw werk te verstoren.

Als opdrachtgever heeft u altijd uw vaste schoonmaker(s). Wel zo plezierig, want zo weet u wat u aan elkaar heeft.

Elke schoonmaker wordt goed begeleid vanuit het kantoor. Mark Heppe is uw vaste aanspreekpunt. Als u vragen of opmerkingen heeft, staat hij voor u klaar.

’t Westen/Clean Fresh You verzorgt stoomreiniging in ’t Westland, Den Haag, Delft en Hoek van Holland.