Vloerkleed reinigen

vloerkleed reinigenJe vloerkleed reinigen, het klinkt zo simpel. Het uiteindelijke resultaat laat vaak te wensen over.

Even een moment van onachtzaamheid en je hebt een (grote) vlek in je vloerkleed. Heel vervelend. Het nadeel van een vloerkleed is dat je dit niet even in de wasmachine kunt doen. Flink boenen levert soms een averechts resultaat op: de vlek is groter dan ooit en er zijn kringen ontstaan van het schoonmaakmiddel dan je hebt gebruikt.

‘Je vloerkleed reinigen? Ik weet wel raad!’

Veelal wordt u overstelpt met goedbedoelde tips. Er worden je verschillende schoonmaakmiddelen geadviseerd, de één nog beter dan de ander.

Voordat u met één van deze tips aan de slag gaat is het goed om zich te realiseren dat vrijwel elk van deze tips een nadeel heeft:

  • De speciale schoonmaakmiddelen zijn vaak erg chemisch
  • Ze laten een langdurige vervelende geur achter na het gebruik
  • Daarbij is de kans op kleurverschil aanwezig
  • en dat u de vlekken ‘uitsmeert’ in plaats van oplost.

Stoomreiniging

Uw vloerkleed reinigen door middel van stoom is een effectieve oplossing voor alle vlekken. De voordelen van stoomreiniging:

  • Door de hoge temperatuur van stoom verdwijnen vlekken;
  • De hete stoom doodt bacteriën die zich in het kleed hebben verzameld, dus hygiënisch;
  • Er blijven er geen restjes van schoonmaakmiddel achter in het vloerkleed;
  • Het laat geen geur na.

Gewoon bij u thuis

Het prettige van een vloerkleed reinigen door middel van stoom is dat je Vloerkleed reinigen met stoomapparaathier zelf de deur niet voor uit hoeft. Veelal zien mensen op tegen het verplaatsen van het vloerkleed naar de stomerij, omdat dat best zwaar werk is. Gelukkig is dat niet nodig.

Wij komen gewoon bij u thuis. U neemt contact op en wij komen met het benodigde materieel naar u. Dat doen we op een tijdstip dat het u uitkomt. In een handomdraai reinigen wij uw vloerkleed en is deze weer zo goed als nieuw. Dus waarom zou u het zelf doen? ’’t Westen/Clean Fresh You maakt het voor u schoon!

Contact

Wij staan voor Westlandse betrouwbaarheid. Dus als wij zeggen dat het schoon wordt, dan wordt het ook schoon! Dus neem gerust contact met ons op via onderstaande button.

Neem ook contact op wanneer u informatie wil over trapreiniging, vloerkleed reinigen en/of meubelreiniging. 
’t Westen/Clean Fresh You
verzorgt stoomreiniging in ’t Westland, Den Haag, Delft en Hoek van Holland.